ارزیابی اقامت دانمارک


اخذ اقامت دانمارک از طریق تخصص

Denmark Green Card Scheme برنامه کارت سبز دانمارک

بسیاری از اتباع خارجی برای زندگی و کار در کشور دانمارک آزاد هستند. اگرچه لازمه این مسئله داشتن مدرک اقامت کشور دانمارک میباشد، که از راههای مختلفی قابل کسب میباشد. یکی از آسان ترین این راهها دریافت کارت سبز(Green Card ) کشور دانمارک میباشد. این کارت سبز(Green Card) اجازه اقامت 3 ساله میباشد که قابل تمدید است و پس از 4 سال اقامت در کشور دانمارک قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد. شرایط دریافت این اقامت به شرح ذیل میباشد:

• سن زیر 40 سال

• داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس

• داشتن مدرک IELTS حداقل 4

• داشتن حداقل 1 سال سابقه در یکی از مشاغل اعلام شده در لیست مشاغل مورد نیاز کشور دانمارک

• دریافت حداقل 100 امتیاز از جدول امتیاز بندی

از مزایای این روش میتوان زمان کوتاه رسیدگی و هزینه کم آن را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز Green Card) ) کشور دانمارک را دریافت میکنند برای سفر به کشورهای اتحادیه اروپا نیازی به ویزا ندارند.

افراد با مدرک لیسانس+فوق لیسانس یک ساله (مانند MBA) با حداقل نمره آیلتس می توانند در این پروسه اقدام کنند.

اخذ اقامت دانمارک بهترین فرصت برای افراد دارای مدارک فوق لیسانس و دکترا با دانش بسیار کم انگلیسی می باشد.

برای اطلاع از کسب نمره لازم و شروع پروسه ابتدا فرم ارزیابی ذیل را تکمیل بفرمایید

 آشنایی با کشور دانمارک

شرایط مالی

هر متقاضی باید نشان دهد که توانایی ساپورت مالی خود را برای سال اول زندگی در دانمارک دارد

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s