شرایط جدید مهاجرت به کبک از تاریخ ۹۱/۱/۳


بر اساس تصمیم دولت کبک و اعلام رسمی و البته نــــــاگهـــــــانی و شوک آور خانم کتلین ویل در تاریخ ۱۳۹۱/۰۱/۰۳ روز پنج شنبه از تاریخ ۱۳۹۱/۰۱/۰۳ الی ۱۳۹۲/۰۱/۰۳ به مدت یکسال تعداد درخواست ها بر اساس جدول زیر قابل قبول و بررسی خواهد گردید.

 Number of applications
Immigration subclass Maximum number of applications between March 21, 2012, 19:00, Québec time, and March 31, 2013, 19:00, Québec time
Bussinesspeople
  • Investors
700 2
  • Entrepreneurs and self-employed workers
215
Skilled workers (see below to find out to which group of skilled workers you belong)
  • Group 1
No limit
  • Group 2
300 14
  • Group 3
0

توضیحات جدول فوق و ظرفیت ها:

۱- سرمایه گذاری: ظرفیت پذیرش ۲۷۰۰ درخواست

۲- کار آفرینی: ظرفیت پذیرش ۲۱۵ درخواست

۳- اسکیل ورکر (کارگر ماهر): شامل ۳ گروه زیر می باشد

گروه ۱ : شامل رشته های ۱۲ و ۱۶ امتیازی      بدون محدودیت ظرفیت

گروه ۲ : شامل رشته های ۶ امتیازی              ظرفیت پذیرش: ۱۴۳۰۰ درخواست

گروه ۳ : شامل رشته های ۰ امتیازی              ظرفیت پذیرش: ۰ ( توضیح دارد)

توضیحات:

رشته های ۰ امتیازی افراد مجرد در یکسال آینده قادر به ارسال پرونده خود با توجه به قانون جدید نمی باشند(مانند یک فرد مجرد با رشته مهندسی صنایع یا برق )

رشته های ۶ امتیازی هر چه سریعتر برای ارسال درخواست خود به کبک با توجه به تعیین ظرفیت اعلام شده اقدام نمایند.

افراد متاهلی که متقاضی اصلی پرونده دارای امتیاز رشته ۶ یا ۱۲ یا ۱۶ می باشد و همسر دارای امتیاز رشته ۰ می باشد در گروه شماره ۲ قرار می گیرند و می توانند اقدام نماییند.

لازم به ذکر می باشد لیست رشته ها همانند گذشته می باشد و تغییری در لیست رشته ها و امتیاز آنها صورت نگرفته است.

لیست رشته ها به زبان فارسی : دانلود کنید

تعداد درخواست های رسیده به اداره مهاجرت کبک یصورت هفتگی در سایت کبک اعلام میشود و متعاقبا در این سایت اعلام خواهد شد

بهترین تصمیم با توجه به قوانین جدید کبک :

پیشنهاد من به شما: با توجه تجربه ۲ سال بنده و تغییرات و قوانین جدید دولت کبک در ۴ ماه اخیر شامل اجباری شدن مدارک زبان، تعیین ظرفیت رشته های ۶ امتیازی و افزایش هزینه بررسی پرونده متقاضی افرادی که قصد ارسال مدارک خود را دارند بدانند که حتی یک روز هم نباید صبر کرد!

 بعنوان مثال:

افرادی که در دی ماه سال ۹۰ اقدام کرده اند:

۱- عدم اجباری شدن مدارک زبان

۲- ظرفیت باز تمام رشته های از جمله رشته های صفر امتیازی بصورت نامحدود

۳- هزینه تقاضای متقاضی اصلی ۳۹۵ دلار

افرادی که در بهم ماه سال ۹۰ اقدام کرده اند:

۱- اجباری شدن مدارک زبان

۲- ظرفیت باز تمام رشته های از جمله رشته های صفر امتیازی بصورت نامحدود

۳- هزینه تقاضای متقاضی اصلی ۴۰۶ دلار

افرادی که در فروردین ماه سال ۹۱ اقدام می کنند:

۱- اجباری شدن مدارک زبان

۲- ظرفیت تمام رشته های ۶ امتیازی بصورت محدود و حذف رشته های ۰ امتیازی

۳- هزینه تقاضا متقاضی اصلی ۷۵۰ دلار

با توجه به پر شدن ظرفیت اعلام شده رشته های ۶ امتیازی در چند ماه آینده، این فرصت باقی مانده از دست ندهید! برای اطلاع از شروع کار برای ارسال مدارک و دریافت فایل نامبر به صفحه مشاوره مهاجرت مراجعه نمایید.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s